donderdag 4 december 2014

Tour DU ALS

Samen trappen we ALS de wereld uit !!!

De strijd tegen ALS is op dit moment te allen tijde een verloren strijd. Vechten heeft geen zin. Tot op heden kunnen patiƫnten alleen hun positieve energie bijeen rapen om op een zo waardig mogelijke manier naar het eind van hun leven toe te gaan. Er moet dus iets gebeuren om hier een ommekeer in te brengen zodat er uiteindelijk daadwerkelijk een gevecht kan ontstaan wat mogelijk zelfs in de toekomst gewonnen kan gaan worden.


Tour du ALS is een evenement waar fietsers, hardlopers en wandelaars geld bijeen brengen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Dit met als doel een mogelijkheid te scheppen om medicijnen en/of een behandelmethode te ontwikkelen om de vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden.

De inschrijving voor de vierde editie van Tour du ALS is geopend! je kunt je (weer) inschrijven om mee te doen aan het sportevenement op de flanken van de Mont Ventoux. De vierde editie heeft de editienaam Tour du ALS Mont Ventoux 2015 "Battle on" gekregen om aan te geven dat we moeten doorgaan met de strijd tegen de genadeloze spierziekte ALS. Het evenement zal deze keer plaatsvinden op donderdag 28 mei 2015. Schrijf je nu in! http://goo.gl/zxnJ2

Meer informatie kunt u vinden op Tour DU ALS.