zaterdag 16 mei 2015

Probikesticker

Je eigen naam op jouw fiets bij Probikesticker.nl

Bij Pro Bike Sticker is het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier gepersonaliseerde naamstickers met naam, vlag en kleur naar keuze te maken en te bestellen. Er worden drie pakketten aangeboden zodat je altijd het juiste aanbod bij jouwbehoefte kunt vinden. Er is al een gepersonaliseerde naamsticker te krijgen vanaf €9,95 inclusief verzending.
 

Snel en makkelijk jouw eigen naamsticker!
De stickers zijn gemaakt van A-klasse materiaal en in het Pro en Premiumpakket voorzien van een laminaat dat de sticker UV-bestendig en krasvast maakt. Hierdoor kan je met je naamstickers gegarandeerd vele kilometers fietsen en zijn je stickers perfect beschermd.

De naamsticker kan je niet alleen op je fiets plakken, maar je kunt ook andere sportgear personaliseren. Zo kan je de sticker ook op je helm, bidon, pompje of GPS-device plakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Wie is Pro Bike Sticker?
Pro Bike Sticker is een bedrijf dat is opgezet door twee fanatieke fietsers. Zowel voor de racefiets, de mountainbike, maar ook de gewone fiets vonden wij het altijd erg leuk om onze eigen naam op onze fietsen te hebben staan; de profs hebben dit immers ook!

 Voor meer informatie of bestelling druk op de onderstaande sticker van
ProBikeStickers.nl

http://probikesticker.nl