zondag 4 januari 2015

De Alternatieve Toertocht

De Alternatieve Toertocht 2015.
Wil je niet in de drukte rijden van de Amstel Gold Race dan is er nog altijd de Alternatieve Toertocht op zaterdag 18 April in België. De Alternatieve Toertocht is een recreatieve fietstoertocht en vindt plaats op 18 april 2015 door de provincies Limburg en Luik (B), georganiseerd door Bear Sportshttp://bearsports.nl/de-alternatieve
Ik heb de Alternatieve Toertocht (160 Km ) vorig jaar voor het eerst gefietst, het was een super mooie tocht en goed georganiseerd en lekker veel beklimmingen met 2400 hoogtemeters. Dit jaar zal ik ook weer van de partij zijn .
De start en finish vindt plaats in s'Gravenvoeren (B) op een steenworp van Maastricht. Het parcours is heuvelachtig en bevat de mooiste beklimmingen die u nog niet kende.
Het parcours is ten opzichte van vorige jaren veranderd. Met afstanden van 160, 130, 100 en 75km is er voor iedereen een passend parcours. Als je op zoek bent naar een mooi parcours en een amicale sfeer van een kleinschalige tocht dan is dit hét alternatief.
Je kunt de Alternatieve Toertocht fietsen voor je eigen prestatie en voor de fun, maar je steunt er ook een goed doel mee! Dat geeft je een extra goed gevoel; jij doet iets voor een ander en je hebt een extra motivatie om goed voorbereid aan de start te staan van de Alternatieve Toertocht. Ook dit jaar is Tegenkracht (http://www.tegenkracht.nl) het goede doel van de Alternatieve Toertocht en 1 euro van uw inschrijfgeld gaat naar Tegenkracht - Stichting Kanker en Sport.
Onderzoek geeft aan dat kankerpatiënten die sporten sneller herstellen.
Stichting Tegenkracht biedt kankerpatiënten sportbegeleiding op maat.