dinsdag 15 maart 2016

Cycle for Plan Zambia

The Dirt Road Edition


Fiets van 9 t/m 20 november 2016 mee met Cycle for Plan door de adembenemende landschappen van Zambia voor Plan Nederland. Leg ca 700 km af over dirt roads en uitdagende tracks en vang een glimp op van The Big Five langs de route. Maak je klaar voor onvergetelijke ontmoetingen met traditionele stammen en ervaar zelf het werk van Plan Nederland in Zambia.

Cycle for Plan is een grensverleggend fietsavontuur met een grote impact. Cycle for Plan voert je langs uitgestrekte savannes, groene valleien en finisht in het spectaculaire South Luangwa National Park, een van de mooiste wildparken ter wereld. Fiets zes dagen lang door het prachtige landschap van Zambia, kom oog in oog te staan met wilde dieren langs de route en slaap elke nacht onder een adembenemende sterrenhemel.

Plan Nederland
Plan Nederland is lid van Plan International. Plan werkt aan duurzame armoedebestrijding en blijvende verbeteringen in de levensomstandigheden van kinderen, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan doet dit door het uitvoeren van kindgerichte gemeenschapsprojecten in 50 ontwikkelingslanden. Plan komt wereldwijd op voor betere naleving van het VN-verdrag voor de Rechten van het Kind.

Voor  meer informatie bezoek je de official website:
https://www.plannederland.nl/actueel/pers/cycle4girls